Het Nieuwe Winkelen

De laatste jaren is het koop- en winkelgedrag ingrijpend veranderd. De consument maakt steeds meer gebruik van internet en zijn mobiele telefoon.

 

Een belangrijke stap om de Goese binnenstad zichtbaar op de kaart te zetten, is zorgen voor online vindbaarheid. Zowel thuis als mobiel. Alle ondernemers plaatsen in een ‘Online Warenhuis', een platform, hun producten, diensten en aanbiedingen.

 

Daarnaast is het van groot belang dat uw klanten ín het gebied hun weg kunnen vinden. Naast de gewone website komt er een versie voor de smartphone waarmee zowel op merk, categorie als winkel gezocht kan worden én de weg ernaar toe. Met de scherpste aanbiedingen in de hand een revolutionair middel om uw klant op uw winkelvloer te krijgen!

 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website waar alles te vinden is. Naast dit online platform speelt de fysieke binnenstad zelf in Het Nieuwe Winkelen een cruciale rol. Consumenten willen immers nog steeds ervaren, ruiken, voelen en funshoppen in een gezellig winkelgebied. Verleiden, uitnodigen en naar het centrum leiden, daar gaat het om.

 

Echt Goes!

De binnenstad zal zichzelf meer moeten onderscheiden van de concurrentie. Goes heeft veel te bieden: een aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod, een mooie binnenstad, centraal gelegen en goed bereikbaar.

 

De consument heeft veel keus om te winkelen, online, andere steden. Om de consument te verleiden om naar Goes te komen is een gezamenlijke visie en een collectieve marketing van groot belang.

 

Meer dan ooit moet er synergie worden gezocht en zal samenwerking tussen partijen duurzaam blijken. We kunnen het samen regelen. Samen staan wij sterk.

 

Het platform is een middel, geen doel! Het doel is meer bezoekers naar de binnenstad te trekken, meer omzet te genereren in uw zaak. Naast het promoten via de website en sociale media is het noodzakelijk gezamelijk campagnes te maken.

 

Inloopspreekochtend

Zwaartekracht Marketing & Reclame verzorgt de coördinatie van het platform voor Echt Goes!.

Wij houden elke maandagochtend van 9.00 tot 12.00 uur een inloopspreekochtend waar u met vragen over het Nieuwe Winkelen, social media en marketingacties terecht kunt.

 

De voordelen voor u

 

Lokaal gevonden worden

Via QR codes zal de bezoeker kunnen inloggen op het (mobiele) platform.

Zodra er een WIFI-deken is in de binnenstad en Marconiplein dan is de landingspagina EchtGoes.nl. Daarmee heeft u meteen een groot direct bereik, de consument is ten slotte vlakbij u, in de stad. Door middel van leuke acties en promo's kunt u de consument verleiden een bezoek te brengen aan uw zaak.

 

(Gezamelijke) acties

Op EchtGoes.nl kunt u datgene uitlichten wat u op dat moment wil delen, of een leuke actie erop zetten. Het opstarten is vaak geen probleem, het onderhouden wel. Als een ander met u meedenkt komt u tot andere inzichten en dat kan verfrissend werken. Echt Goes zal samen met u actief meedenken welke acties of wat u uitgelicht wil hebben. Meedenken over een marketingplanning, wanneer twittert u, wanneer is Facebook een beter medium, enz.

 

Foto’s, openingstijden, informatie,

video’s zelf plaatsen

Via een eigen inlog kunt u naast de acties natuurlijk ook uw informatie over uw zaak aanpassen, maar ook foto's en video's plaatsen. Wijzigen uw openingstijden, ook al is het tijdelijk ivm bijzondere omstandigheden, dan kunt u dat meteen veranderen.

 

Meetbaar resultaat

Op uw eigen dashboard ziet u relevante informatie van het bezoek aan de site en uw eigen profiel. Hiermee kunt u uw acties op aanpassen en aansturen.

 

Contact met collega ondernemers

Via een forum kunt u makkelijk contact maken met de mededeelnemers.

Vragen en ervaringen over evenementen, gezamelijke acties ed kunnen gedeeld worden.

+

Inloop-ochtend op de maandagochtend voor vragen en hulp bij het online platform, (e)-marketing acties, Social Media o.a. Facebook, Twitter.

Maar wij komen graag ook bij u langs, op momenten dat het u uitkomt.

 

Ook gaan wij samen met u bekijken met wie u een samenwerking kan zoeken voor gezamelijke acties of mini-evenementen.

 

Voor minder dan 1 euro per dag!

Bereikt u 24 uur, 7 dagen in de week uw doelgroep.

Roland Goovers

Coördinator Echt Goes!

 

M: 06 12 77 80 11 

E: roland@zwaartekracht.com

 

Zwaartekracht

Houtkade 7 | 4463 AC Goes

T: 0113 26 97 64